MENIU

PRIMELE REZULTATE BAC 2016. JUDEŢELE DE TOP cu cele mai multe medii de 10

PRIMELE REZULTATE BAC 2016. Cele mai multe medii de 10 la examenul de Bacalaureat au fost obţinute în Bucureşti, şapte dintre candidaţi având acest rezultat, în timp ce în judeţul Maramureş cinci absolvenţi de liceu au obţinut acelaşi rezultat, iar câte patru în judeţele Constanţa, Suceava, Gorj şi Vâlcea.

PRIMELE REZULTATE BAC 2016. Conform datelor publicate marţi la prânz pe site-ul Ministerului Educaţiei, câte trei medii de 10 au fost obţinute în judeţele Argeş şi Braşov, anunţă News.ro.

Câte două medii de 10 au fost obţinute de absolvenţi din judeţele Cluj, Alba, Iaşi, Sibiu, Neamţ şi Vaslui, iar câte o medie de 10 în judeţele Hunedoara, Mureş, Giurgiu, Prahova, Dâmboviţa, Bihor, Dolj, Buzău, Galaţi şi Bistriţa-Năsăud.

La această sesiune a examenului de Bacalaureat, 56 de candidaţi au obţinut media 10.

Rata de promovare la Bacalaureat este de 66,7% îniante de rezolvarea contestaţiilor, potrivit datelor transmise de Ministerul Educaţiei. Anul trecut, înainte de rezolvarea contestaţiilor rata de promovare a acestui examen a fost de 66,41%.

Rezultatele la examenul de Bacalaureat au fost publicate la ora 12.30 pe site-ul http://bacalaureat.edu.ro, iar între orele 16.00 şi 20.00 candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţii la centrele de examen unde au susţinut probele. Contestaţiile vor fi rezolvate în perioada 13-15 iulie, urmând ca pe 16 iulie să fie afişate rezultatele finale.