MENIU

Primele imagini cu Iustin Covei, testând dispozitivul de clonat carduri

Foto: NewsIn
Primele imagini cu Iustin Covei, în timp ce testa un dispozitiv de clonat carduri

Iustin Covei a fost filmat când încerca să scoată bani de pe un card falsificat. Primele imagini cu Iustin Covei, testând dispozitivul de clonat carduri, au fost postate vineri pe site-ul gardianul.ro.

Jurnaliştii de la Gardianul susţin că fiul magistratului Marin Covei de la Curtea de Apel Craiova a încercat să scoată mai multe sume de bani de pe un card care aparţinea unui italian. Imaginile au fost înregistrate în luna aprilie.

În instanţă, Iustin Covei a susţinut că atunci a încercat să scoată bani de pe cardul prietenei sale, însă acesta a rămas blocat în bancomat.

Iustin Covei a susţinut, în faţa magistraţilor bucureşteni, că a fost filmat la un bancomat al Băncii Comerciale Carpatica atunci când încerca să retragă o sumă de bani virată de o firmă de asigurări pentru un accident în care fusese implicată maşina prietenei sale. Însă cardul a rămas blocat în bancomat. Covei a susţinut, însă, că respectivul card, pe care a reuşit totuşi să îl recupereze 15 minute mai târziu, nu avea cum să fie falsificat, având în vedere că, a doua sau a treia zi, a reuşit să scoată sume de bani de pe el, fără a avea probleme.

Covei a precizat, în faţa instanţei, că bancomantul Băncii Comerciale Carpatica unde a fost filmat este situat în apropierea casei sale. Mama lui Iustin Covei a confirmat versiunea fiului său şi a acuzat presa că l-a transformat în "copil problemă". 

Iustin Covei, fiul magistratului craiovean, a fost arestat pentru 29 de zile, alături de alte 13 persoane, pentru clonare de carduri. În timpul audierilor, Iustin Covei le-a spus magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti că trăieşte din banii daţi de părinţi şi din sumele obţinute din vânzarea de maşini şi piese auto.

 

Mai multe articole despre:
furt fals bancomat carduri Iustin Covei news alert