MENIU

Primarul Timişoarei îl acuză pe preşedintele PD-L Timiş că îi foloseşte imaginea pentru a-l susţine pe Băsescu - VEZI VIDEO

Războiul afişelor
Războiul afişelor

Primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, a anunţat că va depune plângere penală pe numele preşedintelui PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc, dar şi a PD-L, pentru transfer public de imagine.În oraş au apărut, miercuri dimineaţă, mai multe bannere cu inscripţia \"Ciuhandu si Ostaficiuc îl susţin pe Băsescu - garantat PD-L\"

Primarul Timişoarei, Gheorghe  Ciuhandu spune că îi acuză public pe Constantin Ostaficiuc şi pe Ovidiu Ciuhandu, consilier local PD-L, pentru faptul că provoacă o diversiune.

Edilul şef spune că îl susţine pe Mircea Geoană la preşedinţia României şi că, public, le va transmite o invitaţie acestuia, lui Crin Antonescu şi primarului Sibiului, Klaus Johannis, la Timişoara, pentru a semna un parteneriat pentru Timişoara.

Într-un comunicat dat publicităţii, primarul Timişoarei cere PD-L Timiş să respecte procedurile legale:

\"Am muncit prea mult de când sunt primar al municipiului Timişoara pentru a permite ca numele meu să fie terfelit prin tot felul de şmecheri şi de interpuşi.Am cerut Poliţiei Comunitare să demoleze toate sistemele publicitare cu mesajul diversionist al PDL şi am făcut plângere la Biroul Electoral Judeţean împotriva campaniei murdare dusă de acest partid\", a declarat Gheorghe Ciuhandu.

\"Sunt profund dezamăgit de faptul că PDL a ajuns într-un asemenea hal de degradare morală încât să îşi permită astfel de gesturi mizere, nedemne de un partid care se laudă cu cel mai mare număr de parlamentari, nedemne de un partid care doreşte să obţină funcţia de preşedinte al României şi, mai ales, nedemne de oraşul Timişoara\", mai spune primarul Timişoarei.

Preşedintele PD-L Timişoara, Ovidiu Ciuhandu, a declarat ca PD-L îşi asuma aceste bannere si că acestea se referă la persoana sa, nu la primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu.

Mash-ul discordiei, amplasat în Piaţa Mărăşti, a fost îndepărtat miercuri seară. La operaţiune au participat mai mulţi angajaţi ai RATT şi reprezentanţii Poliţiei Comunitare.  Reprezentanţii PD-L au declarat pentru Realitatea TV Timişoara că \"înţeleg că ceea ce a contestat primarul este existenţa acestui banner în afara campaniei electorale, însă orice timişorean poate constata că oraşul este plin de bannere ale tuturor candidaţilor. S-a luat această măsură doar în privinţa acestui banner.\"