MENIU

Primăria Craiovei a virat 500.000 de euro în contul clubului Universitatea

Foto: www.fcuniversitatea.ro

Primăria Craiova a virat 500.000 de euro în conturile clubului de fotbal Universitatea Craiova, suma reprezentând prima tranşă de bani prevăzută în contractul de asociere încheiat între gruparea doljeană şi municipalitate.

"Noi am promis sprijin, în limita posibilităţilor bugetare, şi ne ţinem de cuvânt. Poate că şi sprijinul nostru a contat în decizia Federaţiei de a acorda licenţă pentru sezonul viitor. Am semnat contractul de asociere cu SC Fotbal Club U Craiova SA şi un protocol de colaborare, am virat prima tranşă de bani, de 500.000 euro, urmând ca în toamnă să virăm clubului o sumă similară", a declarat primarul Antonie Solomon.

Edilul Craiovei a mai anunţat că stadionul Ion Oblemenco va fi concesionat clubului alb-albastru pentru o perioadă de 30 de ani, iar patronul echipei nu va trebui să achite Primăriei decât o sumă modică de un euro.

În altă ordine de idei, din cauza faptului că meciul cu Steaua, de la Bucureşti, se va disputa cu porţile închise, autorităţile craiovene au decis să monteze în centrul oraşului un ecran gigant pentru fanii formaţiei patronate de Adrian Mititelu, care va fi amplasat pe platoului Teatrului Naţional Marin Sorescu.
Mai multe articole despre:
Liga I primărie U Craiova Adrian Mititelu