MENIU

Primăria acuză: Maşinile parcate sunt de vină pentru pentru problemele de la deszăpezire

Primarul Capitalei a anunţat marţi că maşinile parcate neregulamentar vor fi ridicate pentru ca utilajele de deszăpezire să poată interveni

Maşinile parcate în timpul nopţii au împiedicat firmele de salubrizare să deszăpezească trotuarele, astfel explicându-se existenţa zăpezii pe trotuare, a declarat la şedinţa comandamentului de iarnă bucureştean, viceprimarul Capitalei Victor Iovici.

\"În timpul nopţii, când puteam acţiona, erau maşini parcate, iar dimineaţă, când acestea au plecat, din cauza traficului şi a faptului că, în locul acestora, au venit alte maşini, nu am putut acţiona pentru degajarea zăpezii de pe trotuare\", a explicat Iovici, citat de NewsIn.

Edilii Capitalei consideră că şi maşinile parcate neregulamentar pe străzile laterale, sunt de vină pentru lipsa intervenţiei utilajelor de deszăpezire pe alei şi străzi laterale.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat, marţi, că municipalitatea va ridica toate autoturismele parcate pe marile bulevarde, în locuri neamenajate, care îngreunează activitatea utilajelor de deszăpezire.