MENIU

Prima "relatare" a lui Prigojin din IAD. "Lucrăm, aici sunt 50 de grade, cum ne place nouă!" - VIDEO

Vestea dispariției lui Evgheni Prigojin, unul dintre cele mai sinistre personaje din camarila președintelui Vladimir Putin, a generat și numeroase glume. Un montaj video folosește mai utile pasaje din relatările video pe care acesta le făcea din zone de conflict, dar de data această acțiunea se petrece în...Iad.

Videoclipul care-l prezintă pe Prigojin a devenit în scurt timp viral.

 

"Lucrăm. Aici temperatura este de 50 de grade Ceslius, cum ne place nouă. Grupul Wagner muncește să facă Rusia și mai mare!" este "mesajul" fostului lideri Wagner, supranumit bucătarul lui Putin. 

 

 

Fondatorul Wagner, Evgheni Prigojin, și Dmitri Utkin, unul dintre cei mai apropiați aliați ai săi, o altă figură cheie în Wagner, au murit miercuri după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit.  Informația a venit de la agenția de presă TASS, citând Rosaviatsia, autoritatea aviației ruse, relatează Reuters. Inițial nu s-a știut dacă fondatorul Wagner a murit, însă la câteva ore după accident autoritățile ruse au anunțat că atât Prigojin, cât și Dmitry Utkin, comandantul grupului, erau printre cei decedați. 

Mai multe articole despre:
a murit prigojin wagner omorat de putin