MENIU

Prima galerie de fotografie de artă din România va fi deschisă în Capitală

Foto: adplayers.ro

Karousel, prima galerie de fotografie de artă din România, va fi deschisă pentru public în Bucureşti, începând de vineri, şi va prezenta, pentru început, o colecţie de 100 de lucrări realizate de fotografi români şi din străinătate, anunţă organizatorii.

Printre expozanţii români de fotografii artistice se vor număra cunoscuţii Dragoş Lumpan, fotograf la National Geographic România, Cosmin Bumbuţ, Alexandru Paul, Alex Gâlmeanu, Cristian Crisbăşan şi Cornel Lazia.

Lucrările expuse vor fi încadrate în tematici diverse şi vor fi vândute în trei variante: doar print, montate pe suport din aluminiu sau înrămate. Fiecare fotografie va fi disponibilă în ediţii limitate, de la 20 la 50 de exemplare.

Colecţia de lucrări expuse va fi alta în fiecare lună. În plus, galeria Karousel va găzdui şi evenimente de lansare a unor artişti tineri, proiecte din zona foto şi workshopuri.

Galeria Karousel va fi deschisă în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul 11.00 - 20.00, şi sâmbăta, de la 11.00 la 16.00.
Mai multe articole despre:
fotografi