MENIU

Preşedinţii FC Braşov şi FC Timişoara să războiesc în declaraţii

Partida FC Braşov-FC Timişoara a început la nivel de declaraţii

Cu două zile înaintea partidei FC Braşov- FC Timişoara din etapa a XVII-a, preşedinţii celor două cluburi au început un război la nivelul declaraţiilor. 

Preşedinţii celor două grupări s-au contrat de la distanţă pe tema arbitrajului după ce Gheorghe Chivorchian a acuzat gruparea braşoveană că nu doreşte arbitrii străini.

Carton Dinu Gheorghe „Anumite cluburi cu «influenţa puternică» în Liga I au stabilit între ele să fie arbitrate de brigăzi din străinătate. Nu este, însă, şi cazul Braşovului. Sau, poate, domnul Chivorchian stabilise ca meciul de la Brasov să fie arbitrat de o brigadă din străinătate într-unul din birourile de la Liga Profesionistă de Fotbal sau Federaţia Română de Fotbal“

Preşedintele stegarilor a dat replica şi patronului bănăţenilor, Marian Iancu, după ce acesta a declarat că echipele care vin la Braşov, se tem mereu de arbitraj.


Carton Dinu Gheorghe \"Este normal ca echipele care vin la Brașov să se teamă de noi, întrucât avem o formație puternică. Marian Iancu să vină cu dovezi înainte să vorbească.\"


Partida FC Braşov-FC Timişoara se va avea loc duminică, 13 decembrie de la ora 18, pe stadionul Tineretului şi va fi arbitrată de o brigadă condusă de arădeanul Ovidiu Haţegan.