MENIU

Preşedintele Michelin pentru America Latină şi alţi doi directori se aflau în avionul dispărut

Foto: REALITATE.NET

Preşedintele Michelin pentru America Latină al şi alţi doi membri ai conducerii companiei producătoare de anvelope se aflau la bordul avionului Air France care a dispărut deasupra Oceanului Atlantic, a declarat luni purtătorul de cuvânt al companiei.

Cei trei oficiali sunt Luiz Roberto Anastacio, preşedintele Michelin pentru America Latină, Antonio Gueiros, directorul departamentului de informatică al societăţii şi o angajată de origine franceză, Christine Pieraerts, a anunţat Monica Batelli, purtătoarea de cuvânt a companiei.

Cei doi directori brazilieni mergeau la Paris pentru a participa la o reuniune la sediul Michelin, iar Christine Pieraerts revenea în ţara sa după o misiune în Brazilia.

"Este singura informaţie de care dispunem în prezent, iar preocuparea noastră se îndreaptă spre familii. (...) Suntem în contact cu acestea şi le aducem tot sprijinul nostru", a adăugat Batelli.

Cel puţin 40 de francezi, 20 de germani, cinci italieni şi un portughez se numără printre cetăţenii europeni care se aflau la bordul avionului Air France dispărut deasupra Oceanului Atlantic, au anunţat ministrul francez al transporturilor, citat de AFP, şi cotidianul brazilian Correiro do Minho.

Majoritatea pasagerilor de la bordul avionului Airbus A330, care parcurgea ruta Rio de Janeiro-Paris, erau brazilieni, a declarat ministrul Jean-Luis Borloo.

Potrivit presei, 60 de brazilieni se aflau la bordul aparatului de zbor.

Cotidianul brazilian Correiro do Minho a anunţat că printre cei 216 pasageri, -126 erau bărbaţi, 82 femei, şapte copii şi un bebeluş - se numărau un portughez, cinci italieni, doi libanezi şi trei marocani.
Mai multe articole despre:
preşedinte Air France America Latină