MENIU

Presa de vineri a încercat să afle dacă Traian Băsescu a lovit un copil acum cinci ani

Ziare

Presa vorbeşte pe larg despre incidentul petrecut în urmă cu cinci ani şi, mai ales, despre efectele pe care le-ar putea avea acestea în economia campaniei electorale pentru turul decisiv al prezidenţialelor.

Despre un pumn în figură şi două explicaţii scrie Gândul. Prima: - Poate m-a înjurat. A doua - Niciodată în viaţa mea nu am lovit un copil. În opinia jurnaliştilor, este vorba totuşi de o înregistrare care poate întoarce rezultatul alegerilor.

Turul doi al alegerilor prezidenţiale începe murdar, notează Evenimentul Zilei. Prima lovitură a fost primită de Traian Băsescu, în direct la Realitatea TV, care a prezentat imagini în care acesta pare că loveşte peste faţă un copil.

Jurnalul Naţional prezintă un interviu cu minorul despre care se spune că a fost lovit de şeful statului. Acum adolescent, protagonistul evenimentelor din 2004 susţine că nimic n-a fost trucat, dar Şi că nu a fost marcat de lovitura primită atunci.

Traian Băsescu a lovit cu pumnul un copil, scrie Cotidianul. La două ore după ce a fost confruntat în direct la Realitatea TV cu imaginile din timpul unui miting electoral din 2004, preşedintele a afirmat că nu a lovit niciodată un copil şi că este ţinta unei campanii murdare.

Aceeaşi declaraţie este reprodusă şi de România Liberă. Ziarul aminteşte şi successiunea evenimentelor ce au dus la izbucnirea acestui scandal mediatic de proporţii.