MENIU

Premierul italian a căzut adânc pe gânduri după discuţiile legate de Gaza

Foto: RTV
Silvio Berlusconi nu se teme de gesturi neconvenţionale

Premierul italian, Silvio Berlusconi, a ieşit epuizat de la discuţiile despre situaţia din Fâşia Gaza, care au avut loc la Ierusalim. Silvio Berlusconi a căzut adânc pe gânduri, în timp ce liderii europeni anunţau concluziile reuniunii. Gurile rele spun chiar că picotea. Imaginile vorbesc de la sine.

Premierul italian a rămas pe poziţie, deşi cancelarul Germaniei, Angela Merkel, s-a tot uitat lung la el, în timpul conferinţei.

Este doar unul dintre momentele de umor involuntar cu Silvio Berlusconi. În octombrie, entuziasmat că are ocazia să-l îmbrăţişeze pe George W. Bush, Berlusconi a plecat cu firele microfonului după el.

Premierul italian nu se teme de gesturi neconvenţionale. De exemplu, în vara anului trecut, a ieşit la măturat pe străzile oraşului Napoli, ca să arate cât de hotărât este să rezolve criza gunoaielor.

Iar în octombrie, Berlusconi i-a dăruit ministrului român de Justiţie şase cravate, pentru că oficialul purta una roşie, care îl ducea cu gândul la rivalii lui de stânga.

După ce Obama a fost ales preşedinte, Berlusconi a declarat în timpul unei conferinţe de presă că noul preşedinte american este tânăr, frumos, ba chiar şi bronzat.

De-a lungul carierei sale, şeful guvernului italian nu s-a sfiit să-l compare pe un parlamentar german cu un nazist sau să declare că sunt prea multe femei în guvernul spaniol sau să spună că politicienele de stânga sunt urâte!  

Mai multe articole despre:
Silvio Berlusconi gafe