MENIU

Povestea unui amant: A ajuns în dulapul soţiei altui bărbat după ce a fost fugărit de... gherile

Cristiano Ronaldo cântă pentru o campanie umanitară în timp ce Conan pisoiul războinic tremură de frică
<descriere> Foto: www.retrouversonnord.be

A ajuns în dulapul soţiei altui bărbat după ce a fost fugărit de gherile, s-a ascunc într-un copac şi l-au dus într-o fabrică de mobilă. Vedeţi povestea falsă a unui amant la FUNNY pe NET 34.

Tot la FUNNY pe NET 34 îl ascultăm pe celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo în studioul de înregistrări. Sportivul a fost rugat să cânte pentru o campanie umanitară... însă mai bine rămânea la joaca cu balonul.

Vedeţi ce se întâmplă atunci când bei prea mult şi vrei să faci cumpărăturile. 

Vi-l prezentăm şi pe Conan, curajosul războinic... pisoi, căruia însă îi e frică îngrozitor de ceva anume. Tot un fricos este şi un muşchiulos care ţipă ca din gură de şarpe la vederea unui mic animăluţ.

Nu rataţi nici trailerul la noul film "Tokyo Cat Drift"! Aşa talente, mai rar!

Funny pe NET este o producţie web tv, marca REALITATEA.NET, prezentată de Cristina Dinu. Dacă ai fost martorul unor momente amuzante, pe care le-ai imortalizat pe camera video sau pe telefonul mobil, trimite-ne filmuleţele la adresa penet@realitatea.net. Cele mai reuşite înregistrari vor fi difuzate în emisiune.  

 

http://www.realitatea.net/images/player/playlist_player.swf?url=1&id=1005737&autostart=false&showdigits=true&bufferlength=10&allowscriptaccess=always&channelIdentifier=HAmDukwz3%2BEM8vHHlc%2FMnw%3D%3D&recommendations=http://www.realitatea.net/feed_recommendations.php?id=1005737
REALITATEA.NET - Povestea unui amant: A ajuns în dulapul soţiei altui bărbat după ce a fost fugărit de... gherile