MENIU

Portalul de ştiri numărul 1 în România prezintă REALITATEA pe NET- spectacolul lumii de pe internet în 4 minute

Foto: REALITATEA.NET

Seară de seară, începând cu 24 aprilie, în jurnalul de ştiri Realitatea TV de la ora 21:00, Ionel Lespuc, redactorul-şef REALITATEA.NET, va face înconjurul lumii de pe internet în 4 minute pentru a le aduce românilor "REALITATEA pe NET".

"Internetul este plin de informaţii de pe toate meridianele, de imagini şocante sau amuzante. Noi le vom monitoriza pe toate şi vom selecta pentru telespectatorii Realitatea TV şi vizitatorii REALITATEA.NET un top al celor mai interesante evenimente ale zilei" spune Ionel Lespuc, redactor-şef REALITATEA.NET.

Din New York la New Delhi şi de la Helsinki la Sidney, "REALITATEA pe NET" va surprinde cele mai vizionate şi incredibile momente ale zilei din online: vedete şi personalităţi internaţionale prinse "în flagrant", sporturi extreme practicate de amatori, construcţii ciudate, dar şi cele mai recente descoperiri ştiinţifice, cele mai dezbătute evenimente şi accidente de pe glob.

Emisiunea va putea fi urmărită de luni până duminică în jurnalul de ştiri Realitatea TV de la 21:00 şi va fi prezentată de Ionel Lespuc, redactorul-şef REALITATEA.NET.

"REALITATEA pe NET" este o producţie REALITATEA.NET în colaborare cu Realitatea TV, arătând astfel cum un produs online poate furniza conţinut relevant pentru o televiziune de top, nu doar invers.

Mai mult, "REALITATEA pe NET" este al doilea proiect editorial cross-media online-TV după lansarea, tot luna aceasta, a emisiunii "După Bloguri", care este prezentată de Teo din trupa "Deko", şi poate fi vizionată în fiecare duminică seară, de la 23:30,  la Realitatea TV cu susţinerea editorială a site-ului DupaBloguri.ro.