MENIU

Poloiştii români nu refuză ofertele de a poza în reviste, nici apariţiile în calendare

<descriere>
Lipsa fondurilor şi a bazinelor aduce după sine şi nemulţumirea sportivilor

Jucătorii de polo nu sunt înzestraţi doar cu forţă, ci şi cu trupuri armonioase. Unii chiar îmbină sportul cu prezentările de modă sau apariţiile în reviste. Pentru alţii e un mod de viaţă. Zi de zi plonjează în apă de unde ies după ore bune de antrenament, dar condiţiile din România mai mult îi încurcă decât să-i ajute să facă performanţă.

Lipsa fondurilor şi a bazinelor aduce după sine şi nemulţumirea sportivilor. Salariul este mic, aşa că mulţi nu refuză o ofertă de a apărea în calendare, în reviste sau să defileze pe podium la prezentări de modă.

La polo, nu e ca la fotbal, transferurile nu se întâmplă pe bandă rulantă. Primul pas e să ajungi la naţională, apoi trebuie să faci o figură bună la europene sau la mondiale ca să atragi atenţia marilor cluburi.

Regulile sunt asemănătoare cu cele de la fotbal şi handbal, dar arbitrilor le este peste mână să vadă ce se întâmplă sub apă aşa că faulturile trec deseori neobservate.

În iulie, anul acesta, echipa naţională de polo a României a ocupat locul şapte la Campionatul Mondial din Italia. Acum jucătorii se pregătesc pentru Olimpiada de la Londra din 2012.

Loic Jean Albert este cunoscut de internauţi drept Tipul Zburător. Asta pentru că în filmuleţe postate chiar de el pe You Tube îşi demostra calităţile de paraşutist desăvârşit. Mai nou, Jean a devenit şi creator de modă. Prin teste repetate pe propria piele, francezul perfecţionează un costum de zbor care să-i ajute pe oameni să se arunce în gol fără povara paraşutei.

Richmond Bahia, coregraful care a instruit multe vedete din România în tainele dansului de calitate, vă dezvăluie câteva secrete ca să vă mişcaţi cât mai bine pe ritmuri de street dance sau jazz dance. Suedezul s-a mutat de câţiva ani în Bucureşti şi şi-a propus să înveţe cât mai mulţi tineri să simtă ritmul muzicii.

Dacă nu mai puteţi de dorul zăpezii ne-am gândit să vă stârnim şi mai tare împreună cu Seth Morrison, maestru freeriderilor din lumea întreagă. Bucuraţi-vă de imagini şi antrenaţi-vă!
Mai multe articole despre:
polo performanţă reviste