MENIU

Poliţiştii constănţeni au tras trei focuri de armă pentru a opri un şofer beat

poliţia

Poliţiştii au descoperit că autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului este expirată din data de 15.10.2009, iar, în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa au tras trei focuri de armă, duminică, pe DN38, în localitatea Topraisar, pentru a opri un şofer care se urcase la volan beat şi circula cu autorizaţia provizorie a autoturismului expirată.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au încercat să oprească un autoturism, în localitatea Topraisar, însă conducătorul acestuia, cetăţean turc, de 54 de ani, cu reşedinţa în Constanţa, nu a respectat semnalul şi şi-a continuat drumul. Unul dintre poliţişti a urmărit autoturismul şi a tras un foc de avertisment în plan vertical şi două focuri în direcţia autovehiculului.

Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală din Eforie Sud, unde i-au fost recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele bărbatului fiind întocmit dosar penal.

Mai multe articole despre:
poliţişti armă focuri şofer alcoolemie beat contanţa