MENIU

Poliţiştii au finalizat portretul-robot al agresorului de la casa de schimb din Braşov

Foto: RTV
IPJ Braşov a întocmit portretul-robot al atacatorului de la casa de schimb
Foto: RTV
Zona unde s-a petrecut atacul armat de la casa de schimb valutar din Braşov a fost încercuită

Portretul robot al agresorului a fost dat publicităţii în cursul zilei de vineri. Agresorul a fost descris ca fiind un bărbat cu vârsta cuprinsă între 25-35 de ani, cu ten măsliniu, înalt de aproximativ 1,60-1,70 m.

În momentul comiterii jafului, acesta purta o haină neagră, cămaşă albă, pantaloni de stofă, căciulă şi ochelari negri.

Dacă aveţi informaţii legate de agresor, sunaţi la Poliţie, la numărul 112, sau la Realitatea TV, la numărul 0800.080.333 (apel gratuit).

"Ţinând cont de spiritul civic de care a dat dovadă prima victimă, se vor face demersuri să se recompenseze familia respectivă. Prima victimă era un absolvent de facultate de mecanică, ofiţer în rezervă şi nu a lucrat în structurile militare", a declarat Liviu Naghi, purtător de cuvânt IPJ Braşov. Citeşte mai mult despre braşoveanul care a murit încercând să-l prindă pe agresor

Purtătorul de cuvânt a mai precizat că cercul de suspecţi s-a restrâns şi că 350 de poliţişti sunt mobilizaţi la  Braşov pentru a-l găsi pe autorul atacului armat.

Un taximetrist i-a anunţat pe poliţişti că l-a lovit cu maşina pe atacatorul celor care ridicau banii de la casa de schimb valutar din Braşov, dar că acesta, deşi s-a izbit de zidul unei clădiri, s-a ridicat şi a fugit spre Tâmpa, au declarat  surse din cadrul Poliţiei.

Zona unde s-a petrecut atacul armat de la casa de schimb valutar din Braşov a fost încercuită, iar toate unităţile medicale din Braşov au fost verificate în căutarea agresorului. De asemenea, zona de la poalele Tâmpei, în care se găsesc mai multe case părăsite, precum şi pădurea au fost răscolite de jandarmi, însă căutările au rămas fără rezultat.

Două persoane au murit, iar alta a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Braşov, după ce au fost împuşcate la o casă de schimb valutar din Braşov.

Două dintre persoanele împuşcate se aflau la casa de schimb cu o sumă mare de bani, potrivit poliţiştilor. Informaţiile de până acum nu confirmă că ar fi fost angajaţi ai societăţii comerciale, ci apropiaţi ai patronului şi în momentul atacului ridicau încasările casei de schimb valutar. A treia persoană a asistat la scenă şi a alergat după agresor, însă a fost împuşcată în piept.

Citeşte aici despre atacul armat de la casa de schimb din Braşov

Mai multe articole despre:
armat atac valută Braşov casă de schimb