MENIU

Poliţia maghiară a arestat al cincilea suspect în cazul Marian Cozma

Foto: epitesti.ro

MTI: Poliţia maghiară a arestat al cincilea suspect în cazul Marian Cozma.

Cetăţeanul B. Csaba, în vârstă de 47 de ani, a fost arestat miercuri de poliţia din Ungaria, el fiind suspect în cazul uciderii handbalistului român Marian Cozma, informează presa maghiară.

B. Csaba locuia în localitatea Zalaegerszeg, acolo unde a şi fost arestat de poliţia locală, care a colaborat cu forţele de ordine din Veszprem. Din câte se pare, acesta a mai fost condamnat în trecut de autorităţile maghiare, pentru diverse acte de vandalism şi alte infracţiuni.

Primii suspecţi reţinuţi au fost Raffael Sandor, Nemeth Gyozo şi o femeie. Cei trei au fost arestaţi în Austria, când încercau să ajungă în Italia, dar femeia a fost eliberată pentru că nu s-a dovedit implicarea ei. Cel de-al patrulea suspect, Ivan Sztojka, s-a predat poliţiei, în timp ce al cincilea, P. Gabor, a fost arestat la Budapesta în cursul zile de luni.

Pivotul echipei Veszprem, Marian Cozma, a murit, pe 8 februarie, după ce a fost înjunghiat mortal în zona inimii. Handbalistul român se afla într-un club din Ungaria, unde sărbătorea alături de coechipierii săi naşterea copilului unuia dintre aceştia.
Mai multe articole despre:
arest suspecţi Marian Cozma Veszprem