MENIU

Politehnica Iaşi, amendată cu 10.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF

Foto: FRF

Formaţia Politehnica Iaşi a primit, miercuri, o penalitate sportivă de 10.000 de lei din partea Comisiei de Disciplină a FRF, pentru că la jocul cu FC Vaslui suporterii săi au aprins mai multe torţe în tribune, informează site-ul FRF.

Comisia de Disciplină a FRF a mai decis să îl avertizeze pe patronul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, pentru declaraţii calomnioase făcute la adresa arbitrului Sorin Corpodean.

De asemenea, jucătorul formaţiei FC Braşov, Ionuţ Voicu, a fost suspendat o etapă şi amendat cu 700 de lei, pentru că a fost eliminat în partida cu Pandurii Tg. Jiu, din etapa a 21-a a Ligii I.

Poli Iaşi va face apel la decizia Comisiei de Disciplină de a amenda clubul cu 10.000 de lei

Preşedintele Politehnicii Iaşi, Sorin Boca, a declarat miercuri că va ataca prin apel decizia Comisiei de Disciplină prin care clubul din Copou a fost amendat cu suma de 10.000 de lei, după ce suporterii ieşeni au aprins torţe în tribune la meciul de la Vaslui.

"Noi am anunţat din timp clubul FC Vaslui că nu sprijinim deplasarea suporterilor noştri la meci şi că nu suntem răspunzători de acţiunile lor. Ei au făcut deplasarea pe cont propriu, nu am avut legătură cu suporterii şi avem acte în acest sens şi putem dovedi acest lucru", a declarat Sorin Boca. 

Acesta s-a declarat nemulţumit şi de faptul că oficialii clubului ieşean nu au fost convocaţi la Comisie pentru a-şi spune punctul de vedere, decizia fiind luată în lipsa vreunui reprezentant al echipei din Copou. "Vom trimite actele la Comisie şi vom face apel la această hotărâre, pentru că amenda şi avertismentul pe care le-am primit nu sunt justificate", a mai spus oficialul ieşenilor.

Formaţia Politehnica Iaşi a primit miercuri o penalitate sportivă de 10.000 de lei din partea Comisiei de Disciplină a FRF, pentru că la jocul cu FC Vaslui suporterii săi au aprins mai multe torţe în tribune.