MENIU

Plajă, linişte, dar şi zboruri cu avionul sau salturi cu paraşuta pe malul mării, la Tuzla

Foto: RTV
Plajele de la Tuzla sunt pustii chiar şi în vârf de sezon

Litoralului românesc nu-i stă bine decât aglomerat, dar la un moment dat, parcă îţi vine să fugi şi să mai stai şi câteva clipe singur. Un loc perfect pentru câteva ore de linişte sunt plajele de la Tuzla. Nu sunt nici departe de Constanţa şi cu siguranţă veţi fi doar voi şi marea. Şi, dacă aţi obosit de atâta linişte, Tuzla vă oferă şi adrenalină. Avioanele de la aerodromul de aici survolează toată ziua cerul litoralului.

Stațiunea Tuzla se află la 20 de kilometri de Constanța. Până la plajă mergi pe un drum de pământ, apoi ajungi la faleza abruptă. Marea se vede ca nicăieri în altă parte pe litoralul românesc, iar liniștea își găsește aici definiția. Valurile îți șoptesc poezii, scoicile s-au aşezat la sfat, iar algele stau salbă pe plaja încinsă de soare. Câteva ore în singurătatea plajei te încarcă de energie. Pe care poți să ți-o consumi, tot în Tuzla.

Piloţii de la aerodromul din Tuzla vă duc deasupra mării, în orice direcţie, sau într-un zbor de agrement deasupra Deltei Dunării.

Cei care iubesc apa şi marea pot opta pentru adrenalină în larg aici în zona Tuzla şi Costineşi cu iahturi şi skijeturi.

Zborurile de agrement nu sunt singurele servicii pe care le oferă aerodromul.

Ora de zbor costă 100 de euro de persoană cu avionul și 200 de euro cu elicopterul. Iar un salt cu paraşuta aruncă din buzunare 150 de euro.

Mai multe articole despre:
zbor plajă Tuzla aerodrom Iaht agrement skijet