MENIU

Piesă halucinantă pro-PSD. Doi copii cântă: ”Frunză verde de bostan/Eu nu-l vreau pe Timmermans”

Europarlamentare. Un nou cântec pro-PSD a apărut în campanie și este și mai bizar decât maneaua lui Nicolae Guță. De data aceasta, doi copii în costume populare cântă împotriva lui Frans Timmermans, vicepreședintele Comisiei Europene, socialist și el, dar critic al PSD. 

Europarlamentare. Noul cântec pro-PSD apărut în campania electorală e interpretat de doi copii în costume populare și, în mod bizar, conține versuri împotriva vicepreședintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans. 

Piesa a fost distribuită pe Facebook de secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu.

”A mai aparut un cantec superb din Tara Maramuresului! Despre PSD! Superba melodia! Nu noi am comandat asta! Oamenii canta din tot sufletul. In toata tara!”, a subliniat Codrin Ștefănescu.

Este interpretată de doi copii în costume populare, care îndeamnă electoratul să voteze PSD și îl critică pe Frans Timmermans.

PSD-ul nu jigneşte
El doar că ne ocroteşte
Grădiniţe, şcoli şi bani
Ca s-ajungem oameni mari

De la PSD învăţăm
Pe bunici să-i ajutăm
Pe bunici să-i ajutăm
Cu pensia lor mărită
Viaţa e mai liniştită
Viaţa e mai liniştită

.................

”Frunză verde de bostan
Eu nu-l vreau pe Timmermans
Eu nu-l vreau pe Timmermans
Că un om părtinitor
Din ţara lalelelor

Din ţara lalelelor
Frunză verde de bostan
Eu nu-i fac sluj lui Timmermans
Fiindcă e părtinitor
Din ţara lalelelor”

Victor Ponta a criticat dur pe Facebook piesa electorală și mai ales folosirea copiilor în campanie. 

”Dezgustator - doar comunistii si nazistii foloseau copii nevinovati in campaniile electorale/ doar comunistii si nazistii puneau poze ale DUSMANULUI ( in cazul de fata Timmermans- pe care oricum oamenii nu il cunosc si habar nu au de ce sa il urasca)!

Sunt sigur ca nu va lasati manipulati cu asemenea mizerii comunisto- naziste! Sunt sigur ca stiti ca Dragnea plateste bani grei din Bugetul de Stat pentru asemenea porcarii)”, scrie Ponta.