MENIU

Petre Grigoraş: "Vreau sa fac mai mult decât Popa şi Bergodi"

Foto: NewsIn

Antrenorul formaţiei Politehnica Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, joi, în cadrul conferinţei de presă în care a fost prezentat oficial, că îşi doreşte să aibă rezultate mai bune decât predecesorii săi la echipa din Copou..

"Eu sunt mai egoist şi vreau să-i depăşesc pe predecesorii mei de la Iaşi. Îi respect mult pe domnii Ionuţ Popa şi Cristiano Bergodi, dar eu vreau mai mult. Îmi voi păstra acelaşi stil spectaculos şi ofensiv pe care l-am impus la Farul şi la Oţelul şi sper ca în scurt timp să vă daţi seama că ceva s-a schimbat la echipă. Eu nu-mi schimb principiile, indiferent de echipă. Am venit cu mare plăcere la Poli şi sper să facem lucruri frumoase, dar pentru asta am nevoie de ajutorul tuturor", a declarat Petre Grigoraş, care urmează să semneze în zilele următoare un contract pe doi ani.

Petre Grigoraş a venit în Copou împreună cu trei colaboratori: Marian Dinu (antrenor secund), Dan Moţei (antrenor cu portarii) şi Gheorghe Avram (preparator fizic). Foştii antrenori secunzi ai lui Poli vor rămâne la club, cel mai probabil urmând să se ocupe de Poli II.

Obiectivul noului antrenor nu a fost fixat încă de către conducere, "dar nu va fi evitarea retrogradării, şi nici prezenţa într-o cupă europeană", după cum a precizat preşedintele de onoare al lui Poli, primarul Gheorghe Nichita. "Iaşiul nu este pregătit în acest moment să se bată pentru un loc de cupă europeană, dar nici despre retrogradare nu vrem să mai auzim în Copou. Obiectivul îl vom fixa după ce vom stabili lotul de jucători, în funcţie de achiziţiile pe care le vom face", a precizat Nichita, care s-a declarat convins că se va vorbi laudativ în viitor despre echipa moldoveană.

Petre Grigoraş a condus joi dimineaţă primul antrenament în Copou, iar după prezentarea oficială echipa a plecat în cantonament la Poiana Braşov.