MENIU

Petre Grigoraş: Nu sunt Mourinho sau vreun magician să promit marea cu sarea

Foto: Realitatea.net

Antrenorul lui Poli Iaşi susţine că nu a semnat încă nici un contract de antrenor, dar crede că poate termina stagiunea măcar pe locul zece dacă se mai fac câteva transferuri.

Antrenorul lui Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, vineri, la sosirea echipei din Austria, că nu poate promite foarte multe realizări în viitorul apropiat, dar cu câteva achiziţii este încrezător că gruparea din Copou poate termina sezonul în primele zece poziţii, transmite corespondentul NewsIn.

"Sunt mulţumit de modul cum au lucrat jucătorii în stagiul din Austria. Rezultatele au fost bune, cu echipe destul de valoroase, dar la joc mai este mult de lucru, pentru că este greu să schimbi într-un timp atât de scurt sistemul. Încă mai aştept jucători, mi-aş mai fi dorit un fundaş central, un mijlocaş ofensiv şi un atacant, sper să vină măcar mijlocaşul şi atacantul. Nu sunt Mourinho sau vreun magician să promit marea cu sarea şi rezultate imediate, dar dacă îmi vin cei doi jucători sunt optimist că putem încheia stagiunea viitoare în primele zece", a spus Grigoraş.

Tehnicianul ieşenilor a promis un fotbal spectaculos în Copou: "Vom juca ofensiv şi mă voi ţine de cuvânt. Mie nu îmi place să mă apăr. Aţi văzut şi în amicale, doar într-un singur meci nu am reuşit să dăm gol, în celelalte am dat două şi chiar trei goluri. Asta vreau de la echipă, să joace ofensiv şi spectaculos".

În privinţa jucătorilor, Grigoraş a menţionat că a renunţat la Cigan şi Bolcsfoldi. "Am decis să-i menţin în lot pe Ionuţ Costache, Alin Coţan, Florin Sandu, Adrian Poparadu şi Bogdan Străuţ, însă am renunţat la Cigan şi Bolcsfoldi", a mai spus Grigoraş.

Întrebat dacă e un semn bun pentru ieşeni faptul că Rapidul a cedat cu scorul de 1-5 în faţa nou-promovatei din Turcia, Manisaspor, Grigoraş a replicat: "Aceste meciuri amicale mă lasă rece. Nu pun preţ pe rezultate. Noi am câştigat patru meciuri în Austria, dar în campionat pornim de la zero, nu se pune niciun punct".

Referitor la contractul său, Grigoraş a afirmat că încă nu a semnat cu Poli, dar va face acest lucru zilele următoare. "Nu am semnat pentru că nu am avut timp, dar nu este niciun fel de problemă. M-am înţeles cu Iaşiul, mi-am dat cuvântul şi eu sunt om de cuvânt. Voi semna săptămâna viitoare contractul cu Poli", a conchis tehnicianul ieşean.
Mai multe articole despre:
Poli Iaşi Rapid fotbal Austria clasament Turcia Liga 1