MENIU

Petre Grigoraş: A fost o victorie perfect meritată

Foto: NewsIn

Antrenorul Oţelului, Petre Grigoraş, a declarat la finalul partidei câştigată cu Gaz Metan Mediaş că este fericit pentru victorie şi pentru că tactica aleasă de el a dat roade.

"Sunt fericit pentru că am reuşit să câştig cu actuala formulă de echipă, cu Sălăgean mai avansat şi Paraschiv vârf de atac. Apreciez că am început returul cu o victorie şi, de asemenea, că Paraschiv a revenit cu două goluri, la fel ca în partida tur", a declarat Petre Grigoraş.

Directorul general al Oţelului, Marius Stan s-a bucurat şi el pentru revenirea lui Paraschiv, pe care îl consideră "naşul" Mediaşului.

"A fost o victorie perfect meritată, s-a reîntors Paraschiv, care este naşul celor de la Gaz Metan Mediaş, pentru că le-a mai dat două goluri şi în tur. Mă gândesc serios să premiez titlul de golgheter dacă acesta va fi câştigat de un fotbalist de-al nostru", a spus Marius Stan.

De partea cealaltă, antrenorul Mediaşului, Cristian Pustai, a recunoscut superioritatea gălăţenilor.

"Victorie meritată a Galaţiului, am avut la 1-1 un moment când puteam intra în joc, dar nu am ştiut să profităm de el. Am pierdut o şansă mare în lupta care se dă pentru evitarea retrogradării. Dacă în următoarele două meciuri pierdem, nu mai avem nicio şansă să ne salvăm", a declarat Pustai.

Oţelul Galaţi a învins Gaz Metan Mediaş, scor 3-1, într-o partidă programată în etapa a 18-a, şi a înregistrat astfel cel de-al şaselea succes pe teren propriu, în timp ce oaspeţii au rămas pe poziţia a 16-a în clasament, retrogradabilă.