MENIU

Peste 6.000 de străini au venit în România pentru concertul Madonnei

Foto: standard.money.ro

Aproximativ 10% din publicul concertului Madonnei de miercuri seară, estimat la un total de 60-70.000 de persoane, a constat în oameni veniţi în România din alte ţări din jur, special pentru spectacol.

Potrivit oficialilor Ticketpoint/Diverta, care s-au ocupat de vânzarea biletelor de concert, cele mai multe cereri de bilete din afara ţării au venit din Ungaria, Austria, Ucraina şi Belarus, deşi concertul nu a fost promovat în niciun fel în aceste ţări.

În plus, şi Primăria Bucureştiului a avut de câştigat de pe urma concertului, compania Emagic! plătind către Primărie taxe pentru concert şi pentru zilele de amenajare şi dezafectare a zonei în valoare de peste 22.000 de euro (95.550 de lei).

Concertul a crescut şi numărul de clienţi ai hotelurilor din Capitală. Oficialii TH Hotels, grup care deţine trei hoteluri din centrul Bucureştiului - hotel Central, hotel Opera şi hotel Veneţia - au explicat că, în ultimele două-trei săptămâni, au primit foarte multe rezervări pentru noaptea de 26 august. “Circa 30% până 50% din cazările din această perioadă ar fi pentru noaptea de 26 august, cel mai probabil motiv fiind concertul Madonnei”, au spus ei. Citeşte mai mult în Business Standard

 

Mai multe articole despre:
Madonna hoteluri standard.money.ro