MENIU

Pentru 20 de ore petrecute în maşina înzăpezită, o femeie a depus plângere penală împotriva prefectului de Galaţi

Femeia spune că toate problemele puteau fi evitate dacă oamenii erau anunţaţi că drumurile sunt închise

O avocată din Galaţi a depus o plângere penală împotriva prefectului de Galaţi pe care îl acuză de neglijenţă în serviciu.

Pentru cele 20 de ore petrecute în nămeţi, fără niciun ajutor din parte autorităţilor trebuie să plătească cineva. Asta şi-a propus o avocată din Galaţi care a trăit două nopţi de coşmar pe Drumul European 85.

\"Nu era greu de intervenit, autorităţile nu au prevenit în niciun fel pe cei din trafic despre drumurile închise, nu s-au interesat de cei blocaţi pe drum\", povesteşte Izabela Ţigănuca.

Femeia este hotărâtă să meargă până la capăt cu demersul ei. În plus, doreşte să ofere consiliere de specialitate tuturor celor care vor să se facă acelaşi lucru.

Prefectul Cosmin Păun se apără şi spune că nu are nicio vină. El  susţine că blocajul de acum două zile s-a creat din vina poliţiei, care nu a transmis la timp ordinul său de a închide circulaţia pe drumurile naţionale şi judeţene din Galaţi.

Prefectul de Galaţi mai spune că se va face o analiză amănunţită a celor întâmplate. Două echipe de control de la IGPR şi ISU sunt venite de la Bucureşti încă de joi seară la Galaţi, iar în următoarele zile ar putea veni chiar şi ministrul Transporturilor, spune prefectul Cosmin Păun. Deocamdată, conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie refuză să facă vreun comentariu, iar comandantul ISU Galaţi nu a putut fi contactat.

Mai multe articole despre:
Galaţi intervenţie E85