MENIU

Pelerinajul la Johannis a continuat: a urmat Mircea Geoană

Foto: NewsIn

La două zile după ce candidatul PNL la preşedinţie, Crin Antonescu, s-a întâlnit cu Klaus Johannis, a venit rândul preşedintelui PSD, Mircea Geoană, să-l viziteze pe primarul Sibiului.

Mircea Geoană a călcat pe urmele lui Crin Antonescu. Cel puţin atunci când vine vroba de vizite la Sibiu. La numai două zile după ce Crin Antonescu a avut o întâlnire cu primarul Johannis, despre care, la final, nu a vrut să spună prea multe, Mircea Geoană a ţinut şi el să se întâlnească cu primarul Sibiului, cel pe care îl susţine alături de PNL şi UDMR pentru funcţia de premier.

Geoană a participat, În sediul Primăriei Sibiu, la o lansare de carte a rectorului Univeristăţii \"Babeş Bolyai\", Andrei Marga, având, apoi o discuţie cu Johannis.

Klaus Johannis a fost recent subiect de dispută între cei doi prezidenţiabili, care s-au acuzat reciproc că se folosesc de imaginea lui Johannis pentru a obţine simăatia electoratului.

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a afirmat într-o conferinţă de presă că atât Mircea Geoană, cât şi Traian Băsescu au şanse mari în campania pentru alegerile prezidenţiale, după ce în urmă cu două zile a declarat acelaşi lucru şi despre Crin Antonescu.

\"Domnul Geoană are şanse bune în alegeri, la fel ca şi Crin Antonescu. În privinţa lui Traian Băsescu, sunt de acord cu ceea ce au spus analiştii\", a declarat Johannis.

Marţi, Klaus Johannis a declarat, după întâlnirea pe care a avut-o cu Crin Antonescu, că el consideră că Antonescu \"este bine poziţionat în această campanie\".

Candidatul PNL la preşedinţie, Crin Antonescu, s-a întâlnit cu primarul Sibiului, Klaus Johannis, timp de aproximativ 45 de minute, însă niciunul dintre ei nu a dorit să facă declaraţii după încheierea discuţiilor.