MENIU

PD-L analizează astăzi în şedinţă “pumnul” lui Băsescu

Pedeliştii decid astăzi ce pot face să-l facă pe Băsescu din nou preşedinte

Democrat-liberalii se reunesc în această dimineaţă într-o şedinţă a Biroului Permament Naţional, pentru a discuta strategia pentru ultimele cinci zile de campanie. Dacă săptămâna trecută, pedeliştii se întrebau cum vor reuşi să-şi mobilizeze electoratul, acum aceştia au pe cap şi celebra casetă cu mitingul de la Ploieşti, în care Traian Băsescu pare să fi lovit un copil.

Şedinţă în această dimineaţă în tabăra democrat-liberalilor! Conducerea centrală a PDL îşi face planul de bătaie pentru ultimele zile ale campaniei prezidenţiale. Nu este însă singurul subiect în atenţia celor de la PDL.

Pedeliştii ar urma astăzi să înainteze conducerii Parlamentului o cerere de formare a unei comisii pentru revizuirea Constituţiei, după validarea referendumului pentru reducerea numărului de parlamentari şi pentru trecerea la Parlament unicameral. Social-democraţii au anunţat că acelaşi lucru îl au şi pe agendă. “Va trebui să ţinem cont serios de votul de la referendum”, afirma preşedintele PSD Mircea Geoană, săptămâna trecută.

Într-un interviu acordat României libere de astăzi, preşedintele Traian Băsescu şi-a criticat staff-ul de campanie, pentru faptul că nu l-a avertizat de apariţia filmuleţului cu presupusul pumn aplicat unui copil în urmă cu cinci ani. “N-am ştiut nimic. Asta e problema staff-ului meu de campanie. Trebuiau să mă prevină. Eu m-am dus într-o emisiune-capcană neprevenit de echipa mea şi, în general, am foarte puţin timp. I-am reproşat asta staff-ului meu, da’ inutil”, a declarat Băsescu în interviul citat.

Mai multe articole despre:
null