MENIU

PD-L îl propune pe Emil Boc pentru un nou mandat de premier

Foto: gov.ro
Flutur: Am prezentat şi preşedintelui României poziţia PD-L

Vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat marţi seară, în urma discuţiilor de la Cotroceni cu preşedintele Traian Băsescu, că PD-L îl propune tot pe Emil Boc pentru funcţia de premier.

"Am prezentat şi preşedintelui României poziţia PD-L şi este aceea de a-l susţine pe Emil Boc pentru un nou cabinet. E vorba de responsabilitate într-o perioadă grea, într-o perioadă în care este nevoie de continuarea reformelor", a declarat Flutur.

Flutur a mai precizat că PD-L este solidar cu preşedintele său şi crede că acesta este capabil să ducă la bun sfârşit reformele pe care le-a început.

"Astăzi a ieşit mai mult ca oricând la iveală faptul că PSD, fostul nostru aliat,atunci când a hotărât să pună demisia în bloc a miniştrilor, a avut o strategie pe care a desăvârşit-o astăzi. Strategia de a crea haos şi criză politică", a mai spus Flutur.

Vicepreşedintele PD-L a mai susţinut că partidul din care face parte este deschis dialogului pentru stabilitate politică şi pentru rezolvarea problemelor României.