MENIU

Pavel Nedved a refuzat oferta echipei lui Andone şi îşi va încheia cariera

Foto: www.goal.com

Cehul Pavel Nedved şi-a anunţat, miercuri, retragerea definitivă din activitatea de fotbalist, precizând că a refuzat mai multe oferte, iar una dintre acestea a fost de la echipa antrenată de Ioan Andone, Al-Ahli Dubai, informează AFP.

"Am decis să nu accept niciuna dintre ofertele din ultimele săptămâni şi să-mi închei definitiv cariera de jucător. Vreau să-mi dedic timpul familiei, soţiei şi copiilor mei. Le mulţumesc fanilor pentru tot sprijinul pe care mi l-au acordat în carieră", a spus fostul câştigător al Balonului de Aur pe site-ul său oficial.

Fostul jucător al lui Sparta Praga, Lazio şi Juventus Torino va împlini 37 de ani peste câteva zile. El are în palmares un titlu de campion cu Lazio, două cu Juventus, Supercupa Europei şi premiul Balonul de Aur. Fostul mijlocaş are 91 de meciuri disputate pentru echipa naţională a Cehiei.

Nedved a fost dorit în această vară la Al-Ahli Dubai, echipă pregătită de Andone, dar şi de Notts County, clubul din liga a patra care îl are ca director sportiv pe suedezul Sven-Goran Eriksson, sau alte formaţii din campionatul nord-american.
Mai multe articole despre:
carieră Andone oferta Al Ahli