MENIU

Patru muncitori din Bistriţa au fost răniţi după ce un planşeu de beton s-a prăbuşit peste ei

Foto: emaramures.ro

Patru bărbaţi care lucrau la o casă din Nepos, au fost răniţi după ce o placă de beton a căzut peste ei, trei dintrei ei fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud de echipaje ale Ambulanţei, iar unul refuzând ajutorul de urgenţă.

Accidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 14.30 când, potrivit edilului din Feldru, Ştefan Sângeorzan,  muncitorii au decopertat un planşeu pe care se aflau bolţari şi plăci BCA, iar acesta a căzut peste ei fiind deosebit de greu din cauza materialelor depozitate pe el.

"Din informaţiile pe care le am, trei au fost transportaţi la spital cu ambulanţele, doi sunt din Nepos şi unul din Feldru", a declarat Sângeorzan, potrivit căruia aceştia sunt muncitori care lucrează, de regulă, fără acte, la cei care îi angajează.

Potrivit dispecerului de serviciu de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Bistriţa-Năsăud, cei trei care au fost transportaţi la spital au multiple traumatisme la membrele inferioare şi superioare, iar unul un traumatism cranio-cerebral. Al patrulea, care a refuzat transportul la spital, a avut doar răni minore.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistriţa-Năsăud a început însă o anchetă pentru a vedea în ce condiţii au lucrat cei patru.