MENIU

Patru arme de tir au fost furate dintr-un depozit din Baia Mare

Foto: RTV

Mai multe arme neletale de tir au dispărut dintr-un depozit sportiv din Baia Mare. Hoţii au furat patru arme neletale scurte, cu aer comprimat, folosite pentru competiţii.

Poliţiştii maramureşeni au demarat o anchetă, joi, după ce au fost sesizaţi că de la Clubul Sportiv Municipal Baia Mare au dispărut patru pistoale de tir sportiv cu aer comprimat şi cinci corpuri de arme neletale.

Armele au dispărut în noaptea de marţi spre miercuri. Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Voichiţa Zehan a declarat că este vorba despre patru arme neletale scurte de tir sportiv cu aer comprimat, utilizate exclusiv pentru competiţii şi cinci corpuri de arme neletale de tir sportiv nefuncţionale, casate din anul 2004 de către Clubul Sportiv.

"Poliţiştii băimăreni au fost sesizaţi că, în timpul nopţii de 3 spre 4 februarie, persoane necunoscute au intrat prin efracţie în incinta Clubului de Tir Sportiv Municipal. De acolo au sustras patru arme neletale scurte de tir sportiv cu aer comprimat, utilizate exclusiv pentru competiţii şi cinci corpuri de arme neletale de tir sportiv cu aer comprimat, descompletate şi nefuncţionale, casate din anul 2004 de către Clubul Sportiv. Investigaţiile poliţiştilor au relevat că două dintre cele patru arme sunt defecte", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a identifica autorii şi a recupera prejudiciul, a mai spus Voichiţa Zehan, precizând că valoarea prejudiciului reclamat este de 11 200 lei.
Mai multe articole despre:
hoţi furt arme Baia Mare depozit