MENIU

Partidul laburist englez dezvoltă strategii online de atragere a electoratului, pe Facebook şi Twitter

Foto: european-union.ca

Membrii partidului laburist din Marea Britanie vor utiliza şi reţelele de socializare Twitter şi Facebook pentru a ţine legătura cu alegătorii, prin intermediul unui sistem care integrează site-urile parlamentarilor în reţelele de socializare, scrie presa britanică.

Cu ajutorul noii campanii, parlamentarii laburişti vor putea să posteze informaţii pe Facebook şi Twitter şi îşi vor putea îmbunătăţii profilul astfel încât alegătorii să fie permanet informaţi asupra acţiunilor sau iniţiativelor acestora.

Agenţia care a gândit strategia online a partidului a pus la punct şi un manual despre cum se poate intercaţiona în mod optim cu utilizatorii reţelelor de socializare, pe care membrii laburişti trebuie să îl studieze în această săptămână. 

"Este o iniţiativă minunată, care va facilita, pe segmentul online, interacţiunea dintre parlamentarii laburişti şi populaţie", a spus unul dintre membrii partidului laburist. 

În acest moment, doar 12 parlamentari laburişti folosesc reţele sociale. Iniţiativa face parte din noua strategie online a partidului, pusă la punct de agenţia specializată în mediul digital a partidului Laburist, Tangent One, care a mai inclus lansarea unei reţele sociale dedicată membrilor laburişti (labourlist.org) luna trecută. 

Mai multe articole despre:
Marea Britanie Facebook Twitter