MENIU

Parodia "Singur acasă cu Michael Jackson" şi surferul dus cu placa, la FUNNY pe NET 26

Foto: RTV
Aflaţi cum a învăţat Michael Jackson celebrele figuri de dans, la Funny pe Net

Filmul Singur Acasă se întoarce! De data aceasta cu personajul Michael Jackson pe post de hoţul ghinionist. Aflaţi cum a învăţat megastarul celebrele figuri de dans, din parodia prezentată la FUNNY pe NET 26.

Parodia face parte din serialul de la începutul anilor '90 "In living color", iar personajul lui Michael Jackson este interpretat de comedianul Tommy Davidson.

Tot la FUNNY pe NET îl puteţi vedea pe cel mai fericit căţel din lume. De ce este el în al nouălea cer, aflaţi în emisiune.

Un surfer australian este dus cu...placa rău de tot! O fi ştiind el să înfrunte cu succes valurile oceanului, dar pierde cu siguranţă lupta cu cuvintele.

Doi indivizi au inventat un nou sport, cam dubios ce-i drept: prinsul laptopului cu... muşchii fesieri.

Nu-l pierdeţi la FUNNY pe NET nici pe domnul plinuţ care încearcă să se suie pe cal. Până la urmă, animalul se plictiseşte de aşteptat şi se suie el pe domn.

Funny pe NET este o producţie web tv, marca REALITATEA.NET, prezentată de Cristina Dinu. Dacă ai fost martorul unor momente amuzante, pe care le-ai imortalizat pe camera video sau pe telefonul mobil, trimite-ne filmuleţele la adresa penet@realitatea.net. Cele mai reuşite înregistrari vor fi difuzate în emisiune.