MENIU

Parlamentarii independenţi: Nu am venit cu nicio propunere şi vom vota un guvern competent

Foto: NewsIn
Oprea a mai spus că ieri grupul parlamentarilor independenţi a votat pentru ieşirea din criză

Gabriel Oprea, reprezentantul parlamentarilor independenţi, a declarat, după consultările cu preşedintele Traian Băsescu, că cei 20 de parlamentari independenţi vor vota orice guvern competent, pentru interesul naţional.

"Nu am venit cu nicio formulă de premier. Am venit să continuăm mesajul de ieri. Suntem cei 20 de parlamentari care vom vota pentru interesul naţional un guvern competent. Dacă acest guvern îl considerăm competent şi va fi un prim-ministru bun, vom vota, ca şi ieri, acest guvern", a spus Gabriel Oprea.

În cadrul consultărilor, Oprea a mai spus că miercuri grupul parlamentarilor independenţi a votat pentru ieşirea din criză şi pentru interesul naţional. Cele 20 de voturi au fost pentru Guvernul Croitoru.

"România se află în criză politică şi economică. Singura soluţie este un Guvern viabil, desemnarea unui prim-ministru competent care să-şi facă o echipă din oameni profesionişti. Ştim foarte bine că economia României are nevoie de finanţare externă şi cel mai bun răspuns pentru toate instituţiile financiare internaţionale este un Guvern bun care să facă un buget viabil şi ceilalţi miniştri să rezolve problemele ţării. Miniştrii trebuie să fie experţi sau profesionişti în relaţiile cu România şi cu românii", a mai declarat fostul social-democrat.