MENIU

Părinţii au cerut ca angajaţii Centrului pentru Curriculum şi Evaluare în Învăţământul Preuniversitar să fie reevaluaţi

Foto: RTV

Federaţia Asociaţiilor de Părinţi a cerut ministrului Educaţiei să îi verifice pe toţi angajaţii din cadrul Centrului Naţional pentru Curriculum şi Evaluare în Învăţământul Preuniversitar.

În cadrul unui comunicat, Federaţia Naţională a Asociaţiilor de Părinţi îşi exprimă îngrijorarea faţă de greşelile repetate în redactarea tezelor cu subiect unic.

Reprezentanţii Federaţiei atrag atenţia asupra faptului că au solicitat demiterea "specialiştilor" din cadrul Centrului. Este vorba de trei inspectori care concep subiectele, de un inspector de specialitate care le supervizează, de un director de evaluare şi de directorul Centrului Naţional de Curriculum şi Evaluare. Dintre aceştia, directorul Cristian Mirescu şi inspectorul de specialitate, Rodica Tudorică, şi-au prezentat vineri demisiile.

În urma tezei la istorie susţinută joi, directorului Centrului de Evaluare şi Curriculum, Cristian Mirescu, şi Rodica Tudorică, inspector pentru disciplina istorie şi-au dat demisia. Citeşte mai multe despre acest subiect aici

Joi, elevii claselor a VIII-a au susţinut examenul la istorie. Subiectul al doilea al tezei a fost redactat greşit. Citeşte mai mult.