MENIU

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a preluat dosarul furtului maşinii lui Becali

Foto: wordpress.com

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a anunţat, marţi, că a preluat, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, dosarul având ca obiect furtul autoturismului Mercedes aparţinând lui Gigi Becali.

"În cauză se efectuează cercetări pentru furt calificat", informează un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Gigi Becali va rămâne în arest, a decis, definitiv, luni seara, Tribunalul Bucureşti, care a hotărât să respingă toate recursurile făcute de inculpaţi în dosarul sechestrării a trei persoane care i-au furat maşina finanţatorului Stelei.

Decizia este definitivă, astfel încât finanţatorul Stelei şi celelalte patru persoane care au mai primit mandat de la Judecătorie vor petrece Paştele în arest.

Un singur inculpat din acest dosar, Marius Giavela, administratorul barului din Pipera, va rămâne în libertate, instanţa respingând recursul procurorilor.

Acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, Gigi Becali a fost arestat preventiv de către magistraţii Judecătoriei Sectorului 1, vineri, 3 aprilie.