MENIU

Pandurii Târgu Jiu - Rapid 1-1 (FINAL), în etapa a 15-a a Ligii I

<descriere>

Pandurii Tîrgu Jiu a remizat, scor 1-1, cu Rapid, după ce a marcat un gol norocos la scorul de 0-1, iar pe final chiar ar fi putut obţine victoria.

PANDURII - RAPID 1-1

Componenţa echipelor:

Pandurii: Stanca - Rusu, Martinovic, Chibulcutean, Popete - Grecu - Al. Păcurar, Lazic (Nalaţi 74), I. Stancu (Hidişan 46) - Raskovic (Tilincă 68), Stromajer. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Rapid: Bornescu - Helder (Păun 70), Iencsi, M. Constantin, Bozovic - Matic - Buga, Spadacio, Grigorie (Răduţă 70), Herea - Ioniţă. Antrenor: Nicolae Manea.

Arbitri: Sebastian Colţescu - Octavian Şovre,  Dorin Mudura.

Cele mai importante momente ale meciului:

Min. 90+4 Fluier final.

Min. 90+1 Pe final, Pandurii forţează victoria şi profită de evoluţia foarte slabă din ultimele minute a lui Bozovic, care nu se sincronizează deloc cu Marius Constantin. Totuşi, acesta face o treabă bună, chiar cu preţul unei accidentări.

Min. 74 Stanca reţine fără probleme un şut la firul ierbii al lui Ioniţă.

Min. 68 GOOOL Pandurii! Gorjenii egalează cu noroc, după ce Rusu a încercat să centreze în careu, de la 40 de metri, dar mingea a căpătat o traiectorie care l-a surprins şi pe Bornescu, puţin prea avansat, şi a intrat în poartă chiar sub transversală. Pandurii - Rapid 1-1.

Min. 62 Rapidul replică prin Ioniţă, care a şutat doar într-un adversar.

Min. 60 Ocazie mare pentru Pandurii, irosită însă de Stromajer, care a şutat alături de la opt metri, după o centrare de pe stânga.

Min. 46 S-a reluat jocul la Târgu Jiu.

Min. 45+1 Pauză.

Min. 40 Pandurii încearcă să pună presiune la poarta adversă, însă finalizările lasă de dorit.

Min. 26 Pandurii replică prin Grecu, care ajuns în poziţie bună de şut a tras la poartă, fără probleme, însă, pentru Bornescu.

Min. 25 Herea a şutat bine de la distanţă, Stanca a avut probleme în a reţine balonul şi acesta a ajuns la Ioniţă. Şutul acestuia din urmă a fost respins cu piciorul, din cădere, de portarul gazdelor, iar Spadacio a reluat apoi peste poartă.

Min. 21 GOOOL Rapid! Ioniţă deschide scorul la Târgu Jiu. Atacantul rapidist a câştigat mingea în careul gazdelor şi a şutat de la 15 metri, din întoarcere, la colţul scurt, mingea lovind bara şi intrând apoi în plasă. Pandurii - Rapid 0-1.

Min. 9 Lazic profită de o eroare defensivă a lui Iencsi şi pătrunde periculos în careul Rapidului, dar Bornescu reuşeşte să intervină salvator.

Min. 1 A început partida.