MENIU

Pandurii Târgu Jiu contestă transferul lui Ilie Iordache la AEK Atena

Foto: NewsIn

Clubul Pandurii Târgu Jiu a trimis, joi, o adresă către Federaţia Română de Fotbal prin care contestă transferul mijlocaşului Ilie Iordache la AEK Atena, în acest sens solicitând forului românesc să nu elibereze Certificatul Internaţional de Transfer al fotbalistului.

"Conform Ordonanţei Prezidenţiale şi Hotărârii Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor cu nr. 476 / 19.05.2009, care au suspendat Hotărârea CAF cu nr. 77 / 03.04.2009, jucătorul Ilie Iordache este al clubului CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu. În baza acestor documente solicităm să nu eliberaţi Certificatul Internaţional de Transfer pentru jucătorul Ilie Iordache şi să informaţi clubul AEK Atena şi Federaţia de Fotbal din Grecia despre situaţia jucătorului", se arată în adresa transmisă către FRF.

Conducerea clubului din Târgu Jiu a mai precizat că jucătorul a fost anunţat să se prezinte în cel mai scurt timp înapoi la lot. În acest sens, preşedintele Marin Condescu susţine că trimis notificări referitoare la cazul Ilie Iordache şi Federaţiei Elene de Fotbal, dar şi oficialilor clubului AEK Atena.

AEK Atena a anunţat miercuri că l-a achiziţionat pe mijlocaşul român Ilie Iordache, care a semnat un contract valabil pe 3 sezoane.
Mai multe articole despre:
Ilie Iordache AEK Atena Pandurii Tg.Jiu