MENIU

Pandurii Târgu Jiu a învins CS Otopeni, scor 1-0

Foto: NewsIn

Pandurii Târgu Jiu a câştigat la limită, scor 1-0, meciul cu CS Otopeni, disputat sâmbătă, în etapa a 25-a a Ligii I, în care ilfovenii au evoluat o oră în inferioritate numerică. Gorjenii au ajuns la trei victorii consecutive, în timp ce pentru ilfoveni eşecul de sâmbătă a fost al 16-lea din acest sezon.

Meciul a început prost pentru CS Otopeni, care a rămas în 10 după o jumătate de oră, când fundaşul Ionuţ Rada a văzut direct cartonaşul roşu pentru o lovitură cu cotul în figură aplicată lui Ciprian Vasilache.

Dacă până la pauză ilfovenii au reuşit să reziste fără gol primit, în partea a doua defensiva lor a fost învinsă.

Pandurii Târgu Jiu a marcat golul victoriei în minutul 73, prin fundaşul Martinovic, care a transformat o lovitură liberă de la 25 de metri.

În urma rezultatului de la Ploieşti, CS Otopeni continuă să ocupe penultima poziţie în clasament, cu doar 13 puncte, în timp ce Pandurii se află pe locul 12, cu 26 de puncte.

Castea tehnică:

CS OTOPENI - PANDURII TÂRGU JIU 0-1 (Martinovic 73)

CS Otopeni: Munteanu - Dumitrescu, Diogo, Rada, Vitinha - Kalle (Negru 36), Pârvu, Panait (Ardeleanu 88), Lazici - Caramarin (Yontcha 78), Ganea. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Pandurii Târgu Jiu: Stanca - Ghindeanu, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso - Pârvu, Murgan (Hidişan 65), Stângă, Vasilache (Stancu 34) - Tremonti, Raskovic (54 Piţurcă). Antrenor: Sorin Cârţu.

Cartonaşe galbene: Vitinha 85 / Murgan 30, Chibulcutean 40, Cardoso 48

Cartonaş roşu: Rada 33

Arbitri: Georgian Ionescu - Florin Stoianof, Adrian Midişan

Stadion: Astra; Spectatori: 300

Vezi aici cum s-a desfăşurat meciul CS Otopeni - Pandurii, scor 0-1.

Mai multe articole despre:
Liga I Pandurii Târgu Jiu CS Otopeni Etapa a 25-a