MENIU

Pandurii - Mijlocaşul Lucian Pârvu va semna un contract pe 2 ani şi jumătate cu formaţia gorjeană

Foto: www.sport365.ro

Mijlocaşul Lucian Pârvu va semna, astăzi, un contract valabil până în 2011 cu Pandurii Târgu Jiu, după ce formaţia gorjeană a ajuns la un acord cu Farul Constanţa pentru transferul acestuia în schimbul a aproximativ 35.000 de euro, a declarat agentul FIFA Florin Manea.

"Ne-am înţeles din toate punctele de vedere şi astăzi probabil va semna un contract pe două sezoane şi jumătate. Mai rămâne ca Pandurii să vireze banii pentru transferul său", a afirmat Manea despre transferul lui Pârvu, care a efectuat vineri şi vizita medicală alături de Pandurii.

În vârstă de 26 de ani, Lucian Pârvu a fost pus pe lista de transferuri în această iarnă de Farul Constanţa, la doar 6 luni după ce fusese achiziţionat de la Gloria Bistriţa. Mijlocaşul, care în turul campionatului a fost folosit în 8 meciuri şi a marcat un gol pentru Farul, a mai evoluat în cariera sa pentru Extensiv Craiova, Ergotelis şi Universitatea Craiova.

Un alt jucător care are şanse mari să semneze cu Pandurii în cursul zilei de vineri este fundaşul Ionuţ Stancu, acesta urmând să îşi negocieze ultimele clauze din contract cu oficialii gorjeni.

În altă ordine de idei, lotul grupării pregătite de Sorin Cârţu a efectuat vineri dimineaţă vizita medicală la Policlinica Sportivă din Craiova, fiind prezenţi 30 de jucători.