MENIU

Pandurii au dat de gustul victoriei, după trei luni de secetă

Păcurar şi Stromajer au marcat pentru Pandurii

Pandurii încheie prima parte a campionatului cu o victorie, 2-0 cu Unirea, după golurile lui Păcurar, din penalty, şi Stromajer. A fost primul succes al gorjenilor după trei luni de secetă.

Meciul premierelor la Târgu-Jiu, primul din istoria celor două echipe. Oaspeţii intră mai bine în joc, dar Dâlbea ratează ţinta, iar Olah loveşte transversala lui Stanca din 5 metri!

Vine şi replica Pandurilor, dar Popete nu prinde spaţiul porţii, de pe dreapta, dintr-o poziţie favorabilă. Momentul decisiv se petrece însă după aproape o jumătate de oră de joc, când experimentatul Varga îşi lasă echipa în inferioritate, după o fază stupidă. Jucătorul Unirii, avertizat cu câteva minute mai devreme, vede al doilea galben, după ce l-a oprit pe Stanca să repună rapid balonul în joc.

Unirea nu cedează însă, Vujadinovic reia doar în Stanca, cu capul, din 6 metri, dar cu cinci minute înainte de pauză gazdele reuşesc să marcheze din penalty. Bucurică loveşte balonul cu mâna, iar centralul Kovacs arată punctul cu var. Bate specialistul Păcurar, fără emoţii, direct în vinclu.

Repriza a doua e mai săracă în faze de poartă, mai ales după ce Pandurii reuşesc să se detaşeze pe tabelă, cu golul lui Stromajer, care a împins balonul în plasă din 5 metri, după o centrare excelentă a lui Popete. A fost doar primul gol al atacantului sloven în acest sezon, deşi acesta a evoluat în 16 dintre cele 17 etape ale turului.

Scor final 2-0 pentru Pandurii, care obţin prima victorie după exact trei luni. Şi primul succes al lui Ciobotariu pe banca gorjenilor. Ultima victorie pentru Pandurii data din 11 septembrie, când s-au gorjenii au câştigat cu 1-0 în faţa CFR-ului, cu golul lui Păcurar, tot din penalty.

Click aici pentru comentariul LIVE TEXT al meciului

Mai multe articole despre:
Pandurii Târgu Jiu