MENIU

Oţelul - Munteanu a fost contestat de suporteri care i-au cerut demisia după înfrângerea cu Unirea

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi a fost contestat dur de suporteri după înfrângerea cu 1-4 înregistrată vineri în faţa Unirii Urziceni şi s-a declarat dezamăgit că fanii îi cer demisia după primele 5 etape.

La finalul meciului suporterii s-au strâns la vestiare şi l-au luat la întrebări pe antrenorul Dorinel Munteanu, căruia i-au reproşat că echipa nu joacă nimic. Tehnicianul a venit pentru a dialoga cu fanii şi s-a declarat extrem de dezamăgit de atitudinea acestora.

"Nu înţeleg de ce s-a jucat aşa de slab. Jocul s-a rupt în minutul 7, la eliminarea lui Iorga, iar de la unii jucători nu îmi pot explica evoluţia atât de slabă. Mi s-a cerut demisia şi sunt foarte dezamăgit. Nu înţeleg de ce suporterii îmi cer demisia, pentru că s-au jucat doar 5 etape. Voi avea o discuţie cu domnul Marius Stan şi vom vedea ce e de făcut", a declarat Dorinel Munteanu, vineri, la conferinţa de presă susţinută după meci.

"S-a strigat numele lui Petre Grigoraş şi sunt dezamăgit că unii fotbalişti mai slabi sunt influenţaţi din tribune. În acest moment suntem departe de obiectivul propus, un loc de Liga Europa", a mai adăugat antrenorul gălăţenilor.

La fel de dezamăgit a fost şi directorul general Marius Stan, care a apreciat înfrângerea cu Unirea Urziceni drept o mare umilinţă. "Trăiesc o umilinţă pe care nu mi-aş fi închipuit-o. Trebuie făcute schimbări la echipă şi cu siguranţă că săptămâna viitoare le vom pune în aplicare. Am observat jucători lipsiţi de atitudine şi m-a durut acest lucru. Cu siguranţă că vor fi date şi amenzi", a declarat Marius Stan.

Campioana Unirea Urziceni s-a impus vineri cu 4-1, în deplasare, în faţa echipei Oţelul Galaţi, care a termininat meciul în 9 jucători, după eliminările lui Iorga şi Costin.