MENIU

Oţelul Galaţi a învins FC Argeş şi şi-a asigurat matematic menţinerea în Liga I

Foto: www.otelul-galati.ro

Oţelul Galaţi şi-a asigurat matematic menţinerea în Liga I, după victoria cu scorul de 2-0 din meciul cu FC Argeş, disputat, duminică, în etapa a 33-a, penultima, a Ligii I.

Pentru gălăţeni meciul cu FC Argeş era unul capital pentru a salva cel mai slab sezon din ultima perioadă, iar trupa lui Petre Grigoraş s-a arătat decisă să tranşeze cât mai repede lucrurile în favoarea sa.

Oţelul a deschis scorul încă din minutul 13, prin Ibeh, care a marcat cu capul, iar în minutul 31 Pena a dublat avantajul gazdelor transformând un penalty dictat după ce Bălaşa l-a faultat în careu pe Gabriel Paraschiv, gest care i-a adus şi eliminarea.

Rămasă în inferioritate numerică, FC Argeş nu a pus prea mari probleme celor de la Oţelul, care au continuat să domine ostilităţile. Mai mult, gălăţenii au mai trecut în câteva rânduri pe lângă gol, dar portarul Ionuţ Boşneag s-a aflat într-o zi foarte bună şi a reuşit să limiteze proporţiile scorului.

În urma acestui rezultat, Oţelul Galaţi a urcat pe locul 11 în clasament, cu 40 de puncte, la egalitate cu Pandurii, şi cu un punct mai puţin decât FC Argeş, care se află pe 10.

Caseta tehnică:

OŢELUL GALAŢI - FC ARGEŞ 2-0 (Ibeh 12, Pena 30-penalty)

Oţelul: Kolev - Râpă, Sârghi (Gado 70), Jelev, S. Ilie - Giurgiu, Costin, Paraschiv, Sălăgean (Ionuţ Neagu 87) - Pena (M. Tănasă 43), Ibeh. Antrenor: Petre Grigoraş.

FC Argeş: Boşneag - Ad. Voicu, D. Bălaşa, Cazan, Poenaru - Năstăsie, Tameş, Bazzi, Cr. Tănase (Doman 83) - Dulcea (Voiculeţ 75), Iordache (Lăcustă 31). Antrenor: Ionuţ Badea.

Cartonaşe galbene: Giurgiu 19, Costin 51, M. Tănasă 60 / Poenaru 71

Cartonaş roşu: Bălaşa 29

Arbitri: Ciprian Danşa - Ioan Onicaş, Sebastian Stoianof

Stadion: Oţelul; Spectatori: 7.000

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida Oţelul Galaţi - FC Argeş, scor 2-0.
Mai multe articole despre:
Liga I Oţelul Galaţi FC Argeş etapa a 33-a