MENIU

Ordonanţa privind deconcentratele nu va fi reanalizată, susţine Nica

foto: NewsIN

Ordonanţa deconcentratelor rămâne cum a stabilit guvernul şi nu va fi reanalizată, aşa cum a recomandat preşedintele Traian Băsescu. Declaraţia aparţine vicepremierului Dan Nica şi a fost făcută la finalul şedinţei de marţi a coaliţiei de guvernare.

"Ordonanţa de urgenţă rămâne cum am stabilit în Guvern. Nu a fost vorba de nicio consultare între liderii coaliţiei şi preşedinte", a spus Nica care s-a abţinut să spună dacă PSD ar merge sau nu la eventuale consultări organizate de şeful statului pe această temă. "Dacă domnul preşedinte al României are ceva de spus, cu siguranţă o va spune", a adăugat el.

Potrivit OUG, care a fost publicată miercuri, 22 aprilie, în Monitorul Oficial,  funcţiile care conferă calitatea de conducător al serviciilor publice deconcentrate se desfiinţează în termen de 32 de zile de la data intrării în vigoare a Ordonanţei.

Preşedintele Traian Băsescu a sfătuit în weekend-ul trecut cele două partide aflate de guvernare să reflecteze asupra acestei ordonanţe. Citeşte declaraţia preşedintelui

Mai multe articole despre:
PSD Traian Băsescu Dan Nica PD-L deconcentrate