MENIU

Orban, înainte de ședința privind EXCLUDEREA sa din PNL: „Au preferat un amantlâc jenant cu principalul adversar politic, PSD”

Ludovic Orban / Foto: Inquam

Ludovic Orban a declarat, vineri, înainte de BEx al PNL în care se discută despre excluderea sa din partid că le va spune colegilor să plece ei. Acesta a precizat că se delimitează categoric de toate deciziile luate de Cîțu și Iohannis.

„Un președinte de partid care a dus PNL la un procent de 10, 12% și s-a transformat într-un partid nefrecventabil.

A hotărât să bată palma cu PSD în condițiile în care PNL s-a comportat ca cel mai vehement dușman împotriva PSD. Și acești domni vor să propună excluderea mea din PNL.

Vreau să mă delimitez categoric de toate deciziile luate de Cîțu și Iohannis, care au preferat un amantlâc jenant cu principalul adversar politic, PSD. Cîțu nu este abilitat să conducă nici măcar o scară de bloc, dar să conducă un partid.

Eu sunt Ludovic Orban, un om cu valori liberale. Odată făcut pactul cu diavolul, împotriva credinței alegătorilor, împotriva bazei PNL, toți cetățenii români care au avut încredere trebuie reprezentați”, a declarat Ludovic Orban, vineri.

Întrebat dacă își face partid, Ludovic Orban a spus: „Mă voi consulta cu apropiații mei, cu oamenii care au conștiință și vor să rămână loiali cetățenilor care au avut încredere în noi. Voi lua o decizie. Este absolut jenant ce se întâmplă azi. Ei s-au dat afară singuri”.

„Dacă se bate palma cu PSD este ultimul lucru pe care pot să-l accept de la acești indivizi care au confiscat sigla PNL și au aruncat în derizoriu tot ce înseamnă credință liberală. Am venit să le spun că trebuie să plece ei, nu eu. Totul ajunge la judecata oamenilor, la judecata lui Dumnezeu. Din punctul meu de vedere, ei s-au autoexclus din rândul oamenilor onorabili”, a mai spus fostul președinte al PNL.

Mai multe articole despre:
ludovic orban excludere pnl florin citu