MENIU

Orban: Desemnarea lui Negoiţă este "cântecul de lebădă" al lui Traian Băsescu

Foto: NewsIn

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic orban, a declarat că PNL va vota împotriva Guvernului desemnat şi a unei liste de guvern propusă de acesta.

"Traian Băsescu împreună cu camarila portocalie premeditează rfaudarea alegerilor în România. Traian Băsesuc îşi bate joc de români, îşi bate joc de demorcaţia din România şi s-a transformat din preşedinte jucător în preşedinte trişor. Îi chemăm pe toţi românii care ţin această ţară, ca pe 22 noiembrie să vină la vot şi să ne scape de această calamitate", a afirmat liberalul, considerând că şeful statului a decis continuarea şi agravrea crizei politice în aceeaşi zi în care FMI a anunţat că nu mai intenţionează să dea tranşa a treia.

"Este clară izolarea politic în care se găseşte Traian Băsescu şi PD-L. Desemnarea lui  Liviu Negoiţă este cântecul de lebădă al lui Traian Băsescu. Am început să numărăm AMR - cei care au făcut armata ştiu foarte bine ce înseamnă AMR-ul (denumire venită din armata şi care înseamnă Au Mai Rămas - nota babelor - n. red.)- şi ne rugăm să treacă cât mai repede cele trei săptămâni care au mai rămas până la alegeri", a mai spus Orban.

Traian Băsescu l-a desemnat premier pe Liviu Negoiţă.