MENIU

Orban consideră că Guvernul nu a învăţat nimic şi tratează cetăţenii cu dispreţ

Foto: NewsIn

Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, după anunţarea votului pe moţiunea de cenzură, că, din păcate, Guvernul nu a înţeles nimic şi tratează cu \"dispreţ\" cetăţenii.

"Din păcate, azi, Guvernul nu a înţeles nimic din moţiunea noastră de cenzură. Cu aceeaşi aroganţă şi cu acelaşi dispreţ faţă de cetăţenii României, a tratat semnalele de alarmă pe care le-am transmis prin intermediul moţiunii de cenzură şi a arătat că nu învaţă nimic, că nu e interesat de nimic din ceea ce se întâmplă în societatea românească", a afirmat Orban.

Prim-vicepreşedintele PNL a comentat că, oricum, susţinerea a 130 de parlamentari "arată că există, totuşi, în cadrul majorităţii parlamentare care sprijină actualul Guvern, şi parlamentari care ţin cont de semnalele pe care primesc din colegiile electorale pe care le reprezintă".

"Consider că Guvernul e incapabil să ofere răspunsurile aşteptate de români pentru a combate efectele crizei economice şi, în loc să adopte un program anticriză, dimpotrivă, prin ceea ce face adânceşte criza", a conchis liderul PNL.

Plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor a respins, prin vot, moţiunea de cenzură a PNL şi UDMR îndreptată împotriva Cabinetului Boc cu 272 de voturi "împotrivă" şi 130 "pentru".
Mai multe articole despre:
parlament PNL Ludovic Orban moţiune