MENIU

Orban: Băsescu aruncă o \"fumigenă\" prin declaraţiile pe care le face

<descriere>

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a susţinut că declaraţiile lui Traian Băsescu sunt minciuni care au scopul de a crea subiecte false pentru a fi dezbătute de opinia publică, iar faptul că aruncă astfel de \"fumigene\" la doi ani după acel incident îl descalifică.

Ludovic Orban l-a acuzat pe şeful statului că încearcă să creeze subiecte false, prin aruncarea în faţa opiniei publice a unor \"fumigene\" de acest fel.

\"Este absurdă declaraţia lui Traian Băsescu. Oricine cunoaşte relaţia de adversitate dintre mine şi Traian Băsescu ştie că este imposibil ca eu să-i fi cerut să intervină pentru mine în vreun dosar. Dacă i-aş fi cerut un lucru ilegal, sunt convins că ar fi profitat şi ar fi anunţat public. Faptul că vine şi aruncă o fumigenă la doi ani distanţă de eveniment îl descalifică\", a spus Orban pentru NewsIn.

Traian Băsescu a spus miercuri, la Realitatea FM că Ludovic Orban s-a dus la el ca să-i ceară rezolvarea dosarului cu accidentul de maşină. În urmă cu doi ani când se presupune că ar fi lovit un pieton cu maşina, pe o stradă din apropierea Palatului Cotroceni, în Bucureşti.

\"Îl frământa (pe Ludovic Orban - n. red.) dacă pe Cotroceni sistemul de înregistrare filmează şi trecerea de pietoni. I-am spus nu este treaba mea, vroia să continue minciuna că nu a lovit acea persoană\", a susţinut Traian Băsescu.