MENIU

Oprescu: Băsescu nu trebuie subestimat. În turul al doilea l-ar bate pe Geoană cu 5-0

Foto: wordpress.com

Nu-l minimalizaţi pe Băsescu într-o luptă faţă-n faţă! Acesta este mesajul unuia dintre contracandidaţii lui Traian Băsescu în cursa prezidenţială, Sorin Oprescu. Mai mult, spune independentul, Traian Băsescu nu trebuie subestimat.

"Traian Băsescu doreşte să aibă companionul de cursă electorală cel mai vulnerabil ca să poată câştiga cursa. Asta este. Băsescu nu trebuie să fie subestimat", a spus Sorin Oprescu, într-o emisiune televizată.

Mai mult, spune Oprescu, nu mai există niciun fel de dubiu că, dacă Traian Băsescu intră în turul al doilea cu Mircea Geoană, şeful statului "îi dă 5-0 la pauză".

"Nu mai am niciun fel de dubiu. Dacă intră în turul al doilea cu Mircea Geoană, Băsescu îi dă 5-0 la pauză din cauza persuasiunii pe care o are preşedintele şi din cauza faptului că are experienţă. Nu îl minimalizaţi pe Băsescu într-o luptă faţă-n faţă", a avertizat Oprescu.

Previziunile nu se opresc, însă, aici. În eventualitatea în care în turul al doilea vor intra Traian Băsescu şi Crin Antonescu, liberalul va avea de pierdut din cauza "sensibilităţii" sale, şi asta pentru că, spune Oprescu, "Băsescu ştie unde să lovească".

"Lui Crin Antonescu o să-i fie foarte greu pentru că el are o oarecare sensibilitate emotivă, iar Băsescu ştie unde să lovească", a spus Sorin Oprescu.

Cu toate acestea, Oprescu s-a arătat optimist în ceea ce priveşte şansele sale în lupta cu Traian Băsescu şi a spus că-l va învinge pe actualul şef al statului.

"Din punctul meu de vedere, îl voi bate pe Băsescu", a încheiat Oprescu.

Citeşte şi... INSOMAR: Mircea Geoană îl depăşeşte pentru prima oară pe Traian Băsescu în primul tur de scrutin