MENIU

Olympiakos Pireu schimbă antrenorul cu o zi înaintea debutului în LC

Foto: offline.ge

Campioana Greciei, Olympiakos Pireu, schimbă antrenorul cu o zi înaintea startului Ligii Campionilor. Tehnicianul georgian Temuri Keţbaia şi-a reziliat marţi contractul cu gruparea elenă şi va fi înlocuit de Bozidar Bandovic.

"Înţelegerea a fost rezilată pe cale amiabilă. Bozidar Bandovic va fi noul antrenor, iar Andreas Niniadis va fi secundul său", se arată într-un comunicat al clubului.

Keţbaia (41 de ani) a fost numit în funcţie în luna mai a acestui an, după ce reuşise să ajungă cu campioana Ciprului, Anorthosis Famagusta, în grupele Ligii Campionilor, trecând în preliminarii chiar de Olympiakos. Tehnicianul a reuşit să obţină cu echipa 4 victorii şi un egal în debutul sezonului, dar, cu toate acestea, oficialii au fost îngrijoraţi de jocul echipei şi de raportul dintre tehnician şi jucători.

Înlocuitorul lui Keţbaia, Bozidar Bandovic, a fost până acum şeful departamentului de scouting al clubului grec.

Olympiakos se află în Grupa H a Ligii Campionilor, alături de Liverpool (Anglia), Standard Liege (Belgia) şi AZ Alkmaar (Olanda), iar grecii vor debuta miercuri împotriva batavilor, pe teren propriu.
Mai multe articole despre:
Liga Campionilor Grecia Olympiakos Pireu